• 5
  • 5
  • 5
  • 5

Despre noi

Inca de la infiintarea sa, in anul 1991, MEGApress holdings s.a este un important furnizor de servicii tipografice si prepress din Romania. Prezenta constanta pe segmentul tipariturilor, dotarile tehnice de ultima generatie, preturile intotdeauna avantajoase si calitatea la standarde inalte a serviciilor prestate au facut din acest trust un partener al unor companii de prestigiu: edituri (Aramis, Ringier Romania, Intact, Rip Impex, Flacara, Crier Publication, Joinis Group, Privirea, Elixir Press, Radio Romania), retele de magazine (Altex, Flanco, Flamingo Computers, RTC, Billa, Penny Market etc.), agentii de publicitate, producatori (Kraft Foods, Procter&Gamble etc.), presa scrisa (Adevarul, Ora, Observatorul militar, Anuntul Publicitar, Tribuna invatamantului etc.). Sunt numai cateva dintre exemplele care demonstreaza aprecierea de care se bucura trustul MEGApress Holdings S.A. pe piata de profil din tara noastra.
Printre serviciile asigurate de trust se numara: prepress, tipar (rotativ si plan) pentru pentru o gama variata de produse (albume de arta, calendare, pliante, etichete, materiale publicitare, agende, carti, caiete etc.), legatorie (brosare cu PUR, capsare cu 2 sau 4 capse, capse omega, infoliere reviste, insert mecanic si manual, aplicare taloane concurs, serviciu de mailing, aplicare de cerneala gratabila, furnizare de utilaje tipografice diverse, ambalaje din carton.
Departamentul comercial al trustului asigura servicii prompte si competente de consiliere a clientilor in vedere alegerii variantei optime de tiparire si finisare a produselor si pentru identificarea solutiilor  viabile ce se pot aplica unui produs.